VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
avatar-logo484

AVATAR och THE DEFILED åker på co-headline turné i Europa

avatar-logo484
Avatar kommer att åka ut på en omfattande Europaturné i november-december, för att följa upp lanseringen av deras nya kritikerrosade album “Hail The Apocalypse”, liksom deras höst turné 2013 med Avenged Sevenfold och Five Finger Death Punch.

“Vi lovar att vi kommer köra en otrolig live show – vi har så många idéer för tillfället! Vi kommer säkert att göra något väldigt speciellt, och spendera vartenda öre vi får tillbaka in i produktionen. Den här turnén är en chans du bara får en gång! Nu måste vi bevisa vad Avatar verkligen handlar om, på våra egna scener med vår egen show. Betala sin hyra är något du kan oroa dig för senare” säger Avatar trummisen John Alfredsson.


Hail The Apocalypse släpptes i maj 2014 och har nått stora framgångar såväl i Europa som USA, där singeln “Bloody Angel” för närvarande ligger på plats #24 på Active Rock Radio listan. Albumet slog sig in på Billboard top #200 på plats #97 den första release veckan och har nu sålts i över 20 000 exemplar. Albumet spelades in i Karma Sound Studios, Bang Saray, Thailand i oktober 2013, mixad av Jay Ruston (Steel Panther, Anthrax) och är producerat av Tobias Lindell (Europe, Mustasch).

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link