Foto: Last in Line, facebook.

Last in Line släpper snart sitt tredje album

”Det var viktigt för oss att fånga energin”

Last in Line består av Def Leppard-gitarristen Vivian Campbell, trummisen Vinny Appice (ex-Black Sabbath, ex-Dio), basisten Phil Soussan (ex-Ozzy Osbourne) och sångaren Andrew Freeman (ex-Lynch Mob). Snart släpper bandet sitt tredje studioalbum ”Jericho”.

Skivan sägs vara producerad i bästa hårdrockstradition, med fantastiska studioprestationer från en utmärkt all-star line-up. Campbell berättar: ”Vi spelade in de grundläggande spåren live. Det var viktigt för oss att fånga energin i realtid, ungefär som energin i en liveshow. Den här skivan representerar det bästa av två världar: andan i en energisk konsert, men också de mer reflekterande och nyanserade egenskaperna hos våra individuella framträdanden.”

Kommande plattan består av tolv spår och utlovas innehålla feta gitarriff och solon, plus att låtarna är fulla av energi, med refränger som fastnar. Vinny Appice bjuder in lyssnarna med orden: “Alla musikaliska krafter i Last in Line har förts samman till en superkraftfull ny skiva! Tryck på play och spänn fast säkerhetsbältena!!”

”Jericho” kommer att finnas tillgänglig över hela världen den 31 mars.

Låtlista:
01. Not Today Satan
02. Ghost Town
03. Bastard Son
04. Dark Days
05. Burning Bridges
06. Do The Work
07. Hurricane Orlagh
08. Walls Of Jericho
09. Story Of My Life
10. We Don’t Run
11. Something Wicked
12. House Party At The End Of The World

Last in Line släpper snart sitt tredje album 1

Picture of Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER