VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
banner-mh13

Rocknytt stödjer Musikhjälpen

banner-mh13

ROCKNYTT stödjer Musikhjälpen och alla tjejers rätt att överleva sin graviditet, hjälp oss samla in pengar för att stödja detta och gör årets goda gärning!

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som lyfter upp en undangömd humanitär katastrof. Tre kända programledare bor i en glasbur för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden får de besök av artister och kända personer som engagerar sig i kampen. Insamlingen bygger på publikens låtönskningar som också utgör all musik i programmet. Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Din musik räddar liv. 


Årets tema är alla tjejers rätt att överleva sin graviditet. Ta chansen och skänk en slant till Musikhjälpen via Rocknytts digitala insamlingsbössa och hjälp oss bidra till årets goda gärning! För vem sa att hårdrockare inte är världens snällaste?

Rocknytts digitala insamlingsbössa hittar du HÄR

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT