VECKANS TOPPNYHETER
MEST DELAT I VECKAN
FLER Nyheter
sammy-hagar-video-01

SAMMY HAGAR får egen dag i amerikansk stad

0 Shares

sammy-hagar-video-01
Den 25:e oktober är hädanefter känd som ‘Sammy Hagar Day’ i Lowell, Massachusetts. Detta är den amerikanska stadens sätt att visa tacksamhet till The Hagar Family Foundation för deras bidrag till The Merrimack Valley Food Bank.

Den forne Van Halen-sångaren har på senare år varit duktig på att fylla både sitt bankkonto och sitt karmakonto. Under pågående turné donerar han nämligen till så kallade food banks, som distribuerar mat till dem som inte själva har råd att köpa den, i varje stad han besöker. På fredag i nästa vecka ska han spela på Tsongas Center i Lowell och i samband med detta kommer The Hagar Family Foundation donera 5000 dollar till The Merrimack Valley Food Bank. Fans erbjuds också att donera en konservburk i utbyte mot 10 dollar rabatt på konsertbiljetten. Av denna anledning har det därför beslutats att den 25:e oktober i fortsättningen ska kallas ‘Sammy Hagar Day’ i den amerikanska staden.

Hagar är aktuell med skivan ‘Sammy Hagar & Friends’, där han gästas av, bland andra, Neal Schon, Joe Satriani och Kid Rock. 

0 Shares
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Relaterade artiklar

RELATERADE ARTIKLAR

VIDEOPREMIÄR

VIDEOPREMIÄR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!