VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

KISS Cold Gin släpps på Systembolaget

Nu har KISS fans väntat tillräckligt länge – idag lanseras äntligen KISS Cold Gin i Sverige på Systembolaget.

En premiumgin som fans har väntat på sedan 1974, då bandets rockklassiker med samma namn släpptes. You wanted the best, you got the best – höj musiken och ditt glas med KISS Cold Gin för att släppa loss din inre rockstjärna.


Efter den stora framgången med KISS Rum Kollection som lanserades i slutet av förra året kompletteras nu dryckesportföljen med ytterligare en produkt tillsammans med KISS. KISS Cold Gin är en högkvalitativ gin som fullkomligt andas rock’n roll och liksom bandet är drycken både djärv och kompromisslös. Inspirerad av KISS rötter i New York City är ginen en smakexplosion som spränger gränser och alltid vrids upp till 11.

Annons:

Det är riktigt roligt att kunna erbjuda de svenska fansen en till kvalitetsprodukt med rockgiganterna KISS efter succén förra året. Att de valt att fortsätta samarbeta med oss på Brands For Fans med KISS Cold Gin känns mäktigt och är en stor ära, säger Yvonne Wener, Business Manager på Brands For Fans.

KISS Cold Gin har destillerats fem gånger där basen består av enbär, citronskal samt ett urval av noggrant utvalda kryddor. Ginen innehåller endast naturliga smaker och inga tillsatta sötningsmedel. För att bevara högsta kvalitet och uppnå perfekt smakbalans kompletteras destillatet med ytterligare enbär och citron som sedan macereras tillsammans vilket bidrar till helhetsupplevelsen. Doften har klassisk ginkaraktär med tydliga enbärstoner och en inbjudande kryddighet. Smaken kännetecknas av enbär, citrus och örter. Eftersmaken är lång och fyllig med smaker som fyller hela munnen. Den torra finishen bidrar till den komplexa och häftiga helhetsupplevelsen.

Now it REALLY is Cold Gin time. If gin is your thing then this is the one to bring. Like the song, this one’s a classic! – Founding member of KISS, Paul Stanley.

Flaskan med iögonfallande silver- och gulddetaljer har alla fyra bandmedlemmarna metalliskt illustrerade på vardera sidan av Brooklyn Bridge. Huvudetiketten är dessutom prydd med en guldskiva och ikoniska landmärken i New York City med Manhattans Skyline. Det fantastiska art deco-mönstret bakom skivan är en hyllning till Gene Simmons klassiska metallstövlar ”The Demon’s boots”. Ett etikettkonstverk och en lysande hyllning till KISSTORY och bandets musikaliska rötter.

KISS Cold Gin lanseras i Systembolagets beställningssortiment den 21 juni.

KISS Cold Gin

Ursprung: Sverige

Artikelnr: 52627

Alkoholhalt: 40%
Pris: 339kr

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT