VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE

Rival Sons presenterar kommande live stream-spelningar

Rival Sons kommer att göra ett event under namnet Pair Of Aces som kommer att bestå utav live stream-konserter fördelat på två kvällar.

Pair Of Aces kommer att äga rum live på Catalina Casino på Santa Catalina Island och sänds den 19:e och 26:e juni 2:00 p.m. PT / 5:00 p.m. ET / 11:00 p.m. CET. Dessa spelningar kommer att bli bandets första livestream-spelningar. Under spelningen den 19:e juni kommer Rival Sons att spela albumet Before The Fire i sin helhet, och under spelningen den 26:e juni kommer de att spela albumet Rival Sons EP i sin helhet.


Biljetter finns tillgängliga på Live Nation och Veeps.

Bandet har även släppt en trailer till eventet som går att se nedan.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link