rammstein
Foto: Annicka Nilsson

Rammsteins konserter flyttas fram

Rammsteins historiska konserter på Ullevi har fått nya datum.

Ända sedan 2019 års unisont hyllade konsert på Stockholms Stadion har förväntningarna varit enorma på Rammsteins historiska återkomst till Sverige, då de blir det första hårdrocksbandet någonsin att inta Ullevi två kvällar på raken. Nu kan hårdrocksfansen andas ut, konserterna ställs inte in. Istället skjuts de upp till 2022.

Sommaren 2020 skulle de tyska favoriterna Rammstein ha skrivit historia. De skulle bli det första hårdrocksbandet någonsin att göra två utsålda konserter på Ullevi. På grund av Corona tvingades konserten att skjutas upp till 2021 och under vintern har fansen oroligt undrat om spelningarna verkligen kan bli av eller om de måste ställas in. Nu kan vi lugna fansen – konserterna blir av. De flyttas till sommaren 2022, då vaccinationen har kommit så långt att det återigen är säkert med stora arenakonserter.

– Rammstein är en upplevelse som går bortom det vanliga. Deras scenbygge, den enorma energin, showen och all pyroteknik, det är sånt som bara måste upplevas live. Därför är det många som reser väldigt långt för att få se dem, säger Niklas Westergren marknadschef hos arrangören FKP Scorpio.

– Det är ovanligt många som har planerat att resa in till Göteborg för den här konserten. Vi har personer i Ukraina, Israel, Förenade Arabemiraten, Australien, USA, Ryssland och en massa andra länder som har köpt biljett. Då känns det väldigt bra att kunna skjuta upp konserterna till nästa sommar, då vi räknar med att det ska vara säkert att både resa och gå på stora konserter igen, fortsätter Niklas Westergren.

RAMMSTEIN PÅ ULLEVI
29 juli 2022 (ordinarie datum 31 juli 2020)
30 juli 2022 (ordinarie 1 augusti 2020)

Så fungerar det med biljetter:
Redan köpta biljetter blir automatiskt giltiga till det nya datumet. Inga biljetter behöver bytas ut. De med sittplats får samma platser som de tidigare har bokat. Alla biljettköpare får tydlig information via email.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER