VECKANS TOPPNYHETER
acefrehley-effietrikili-srf2015-484

Julikonserter på Gröna Lund och Furuvik flyttas fram.

Gröna Lund och Furuvik meddelade idag att de flyttar fram alla sina konserter som skulle ägt rum under juli månad.
Hittade inga inlägg.
MEST DELAT I VECKAN
FLER Konsert

Hollywood Vampires till Sverige i sommar

384 Shares

Alice Cooper, Johnny Depp och Joe Perry, eller Hollywood Vampires som deras musikaliska projekt heter, spelade för ett fullsatt Gröna Lund 2016. I sommar, är de tillbaka för två spelningar på svensk mark.

Närmare bestämt den 6 och 7 juni, kommer de återigen tillbaka för att hylla levande och döda rocklegendarer på Lisebergs respektive Gröna Lunds Stora Scener.

Hollywood Vampires bildades i början av 70-talet av bland andra Alice Cooper och var från början en dryckesklubb för kända musiker på den legendariska klubben Rainbow Bar & Grill på Sunset Strip. Klubben var tänkt som en fristad där artister kunde hänga, skratta och spela musik ihop och medlem blev man bara om man kunde dricka de redan befintliga medlemmarna under bordet. För drygt fem år sedan beslöt sig Alice Cooper för att väcka Hollywood Vampires till liv igen, med fokus på musiken. Tillsammans med skådespelaren och gitarristen Johnny Depp och Aerosmith-gitarristen Joe Perry, turnerar de nu världen över för att hylla levande och döda rocklegendarer genom att framföra deras mest populära låtar. De spelade inför ett fullsatt Gröna Lund 2016 och den 6 och 7 juni kl. 20.00 får vi återigen se Alice Cooper, Johnny Depp och Joe Perry kliva ut på Lisebergs och Gröna Lunds Stora Scener.6 juni – Liseberg, Göteborg
7 juni – Gröna Lund, Stockholm

384 Shares
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Relaterade artiklar

RELATERADE ARTIKLAR
Hittade inga inlägg.
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Rocknytt Logga 2019 heavy metal

Följ oss på Facebook!