VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Hollywood Vampires till Sverige i sommar

Alice Cooper, Johnny Depp och Joe Perry, eller Hollywood Vampires som deras musikaliska projekt heter, spelade för ett fullsatt Gröna Lund 2016. I sommar, är de tillbaka för två spelningar på svensk mark.

Närmare bestämt den 6 och 7 juni, kommer de återigen tillbaka för att hylla levande och döda rocklegendarer på Lisebergs respektive Gröna Lunds Stora Scener.


Hollywood Vampires bildades i början av 70-talet av bland andra Alice Cooper och var från början en dryckesklubb för kända musiker på den legendariska klubben Rainbow Bar & Grill på Sunset Strip. Klubben var tänkt som en fristad där artister kunde hänga, skratta och spela musik ihop och medlem blev man bara om man kunde dricka de redan befintliga medlemmarna under bordet. För drygt fem år sedan beslöt sig Alice Cooper för att väcka Hollywood Vampires till liv igen, med fokus på musiken. Tillsammans med skådespelaren och gitarristen Johnny Depp och Aerosmith-gitarristen Joe Perry, turnerar de nu världen över för att hylla levande och döda rocklegendarer genom att framföra deras mest populära låtar. De spelade inför ett fullsatt Gröna Lund 2016 och den 6 och 7 juni kl. 20.00 får vi återigen se Alice Cooper, Johnny Depp och Joe Perry kliva ut på Lisebergs och Gröna Lunds Stora Scener.

Annons:

6 juni – Liseberg, Göteborg
7 juni – Gröna Lund, Stockholm

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT