VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Förband till KISS klara

Förband till KISS klara 6

Snart kommer ett av världens mest inflytelserika band genom tiderna till Sverige. KISS spelar på Tele2 Arena i Stockholm den 6 maj och på Scandinavium i Göteborg den 10 maj. 

Nu är det klart att de får sällskap av Raven Eye som både i Stockholm och Göteborg agerar förband, och i Stockholm får vi dessutom se svenska Heavy Tiger.

Konserten i Göteborg är helt slutsåld, och konserten i Stockholm är även den slutsåld inom kort. Så passa på nu om du vill garantera en plats i publiken denna kväll!
Raven Eye från England öppnar för KISS på 14 konserter runt om i Europa. Det känns extra kul att i Stockholm nu även kunna presentera svenska succégruppen Heavy Tiger. 

Med musikaliska influenser från 60-70-talets rock och en kompromisslös attityd är Stockholmstrion aktuella med albumet ”Glitter” som precis har släppts. Sedan tidigare är de klara för Sweden Rock, Peace&Love och Trästocksfestivalen – nu kan de alltså addera Tele2 Arena den 6 maj och förband till självaste KISS på listan för gig 2017.

DATUM

6/5 – Tele2 Arena, Stockholm
10/5 – Scandinavium, Göteborg

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Share via
Copy link