VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
tankard band logo

TANKARD besöker Sverige

0 Shares

tankard band logo

I vår kommer TANKARD på besök.

I över 30 år har Frankfurt-baserade TANKARD varit trogna följeslagare till de av oss som uppskattar tysk thrash, tysk öl, eller helst båda delarna. De bildades 1982 och efter att ha släppt demon ”Heavy Metal Vanguard” (-84) och ”Alcoholic Metal” -(85), släpptes den numer smått legendariska fullängdsdebuten ”Zombie Attack” (-86).


De har sedan dess hunnit med ytterligare 15 studioalbum, ett gäng EPs, samt ett live album. Olikt många av sina kollegor har de hoppat över pauser, avsked på låtsas, återföreningsturneér och liknande och istället bara kört på som ett ständigt ångande thrash/speed-lokomotiv i den galna festens, moshpitens och hårdrockens tjänst.

Den 6 och 7 maj besöker hjältarna Stockholm (Göta Källare) och Örebro (Ritz) för att förgylla vår tillvaro med sin något annorlunda stjärnglans. 

För att maximera upplevelsen släpps även rabatterade kombibiljetter som gäller för båda spelningarna.
Agerar support gör inga mindre än F.K.U., så hugg dina biljetter och se till att vara på plats i tid. I Stockholm hålls en efterfest mellan 22.00-02.00 på PSB och där gästar hårdföra Altair för att hjälpa oss att suga musten ur natten.

6 maj, Stockholm, Göta Källare
7 maj, Örebro, Ritz
Åldersgräns: 18 år (fullständiga rättigheter)

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter