VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Battle Beast till Sverige

Battle Beast är på ingång till Sverige. Efter att förra året ha släpp skivan ”Circus Of Doom”, som blev deras fjärde raka listetta på hemmaplan, rör sig det finländska power metal-vidundret västerut för trippla Sverigespelningar under vintern.

Rättfram och medryckande power metal har varit Battle Beast modus operandi sedan starten 2008. Ett uttryck bandet behärskade ut i fingerspetsarna redan i upptakten. Framgångarna lät inte vänta på sig. Helsingfors-gruppen kammade omgående hem förstaplatser i stora musiktävlingar och 2011 sajnades de av det ansedda tyska skivbolaget Nuclear Blast.


Sedan dess har de charmat hårdrocksvärlden med sina symfoniska, melodiösa och kraftfulla dängor. Frontkvinnan med superrösten, Noora Louhimo, styr nu den hyllade liveshowen och sina mannar till Sverige för tre spelningar. Det är bara till att hänge sig, låta sig bäras med och skita fullständigt i både morgondagen och tristessen.

Biljetterna släpps på fredag klockan 11:00 via fkpscorpio.se.

Annons:

DATUM
24 feb: Göteborg | Brewhouse
27 feb: Huskvarna | Folkets Park
28 feb: Stockholm | Fryshuset Klubben

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT