VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
atg-2008

AT THE GATES är tillbaka – tre Sverigekonserter i höst!

atg-2008
19 år efter senaste, och galet hyllade, albumet är Sveriges största och mest inflytelserika death metal-band tillbaka med nytt efterlängtad album och turné!

At The Gates ställer sig åter på scenerna och i slutet av november erövrar de Göteborg, Stockholm och Malmö. Biljetterna släpps till försäljning nu på torsdag den 27 mars kl 9.00.


Datum:
27/11 – Trädgår’n, Göteborg
28/11 – Arenan, Stockholm
29/11 – KB, Malmö

At The Gates är tillbaka och det med råge. Efter ett antal hyllade återföreningsspelningar är bandet på allvar tillbaka för att visa var skåpet ska stå. Senare i år släpps deras första album sedan det mästerliga och djupt inflytelserika albumet ”Slaughter of The Soul” som släpptes ör snart 20 år sedan, en skiva som när den kom 1995 höjdes till skyarna av både kritiker och fans världen över och som dess ständigt hittat nya lyssnare. På nya alstret ”At War With Reality” tar At The Gates vid precis där ”Slaugther of The Soul” slutar. Allt är uppbyggt för en kommande succé.

Under nittiotalet så kom At The Gates att bli ett av de största death metal-banden i genren och de skapade det som många kom att kalla ”The Gothenburg Sound”. De kom att bana vägen för band som Dark Tranquility och In Flames och de har influerat mer band än vad som går att räkna.

När nu At The Gates dyker upp med nyheten om att ett nytt album är på väg så är det svårt att inte kippa efter andan och med vetskapen om att de kommer spela live i anslutning gör livet bra mycket enklare att ta sig an.

Support kommer från GRAVE och MORBUS CHRON

Biljetter:
Göteborg/Stockholm: Biljetterna säljs via Livenation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.
Malmö: Biljetterna säljs via Livenation.se, Kulturbolaget.se, Eventim.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter