VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
aerosmith-band

AEROSMITH till Sverige

aerosmith-band
Ja du läste rätt – legendariska Aerosmith kommer till Sverige nästa år för att höja temperaturen på sommaren. Den 1 juni intar Steven Tyler och co. Tele2 Arena i Stockholm.

Få band har överlevt årtionden av tumultartat leverne och ändå kommit att bli ett av de största rockbanden i historien. Aerosmith som redan på sjuttiotalet skrev makalösa album som ”Toys In The Attic” och ”Rocks” har fightat både drogproblem och interna konflikter och upplevt en comeback som är svårmatchad med de fantastiska albumen ”Pump” och ”Get A Grip”. Aerosmith är det amerikanska rockband som sålt flest album genom tiderna med över 150 miljoner exemplar som funnit sina vägar hem till en lojal fanskara.


Med guld- och platinaförsäljning på nästan varje album, utsålda turnéer; som invalda i Rock N Roll Hall of Fame och mottagare av åtskilliga andra priser så kanske man skulle kunna tro att Aerosmith skulle vilja lägga sig på soffan och ta det lugnt ett tag. Men bandet fortsätter att turnera och släppa skivor med oförsvunnen vigör, ett karriärs- /karaktärsdrag som nu sträckt sig över fem årtionden (!). Deras ständigt växande fanskara som hittar nya lyssnare över varje generation vittnar väl om Aerosmiths vitalitet.

Den 1 juni kommer Aerosmith till Tele2 Arena i Stockholm. Förvänta er inget annat än en svettig explosion till show med alla deras största hits och mer därtill. Biljetterna släpps till försäljning tisdagen den 19 november kl 9.00.

Datum
1.6 – Tele2 Arena, Stockholm

Biljetter
Biljetterna kostar 450-895 kr och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud. Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.

{youtube}sZfZ8uWaOFI{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link