VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Eleine klara för Covid-19 anpassad minifestival i Markaryd

Lördagen den 1:a augusti arrangeras det en Covid19-anpassad minifestival i Markaryd.

Alla band gör två gig vardera varav den ena av deras två spelningar kommer att livestreamas! 50 sittplatser per arena. Att stå framme vid scen är ej tillåtet!
Man får som besökare njuta en spelning per band och och man kommer inte kunna förflytta sig mellan de två arenorna, allt för att Covid19-säkra upp spelningarna.


Idag presenterades Eleine och lineupen är nu spikad! Följande band kommer till Markaryd den 1:a augusti:
GATHERING OF KINGS
TUNGSTEN
ELEINE

Biljetter:
Vill man bara boka konsert så går man in på endagarsevenemanget den 1 augusti då ingår mat och dryckespaket + festivalbiljett . Denna spelningen är i Hembygdsparken. Priset för denna festivalbiljett är från 795kr. Biljetter till bara konsertdag i parken finns här https://forms.gle/MmDGAFFcQEGqVaLC8

Annons:

Om man vill lyxa till det så finns det även följande alternativ: “FESTIVALWEEKEND”. Festivalbiljett + 2 hotellövernattningar (ankomst fredag avfärd söndag) + massa mat och en hel del dricka + extra rockupplevelser ingår i det som kallas Festivalweekend. Det är ett paket du bokar på och sen är allt fixat. Dessa spelningar kommer vara på Hotellets område. Priset för detta paket med extra allt är från 2495kr. Biljetter till FESTIVALWEEKEND Inkl festivalbiljett finns att boka här : https://forms.gle/rDuN3V2GEa4Ro2RA9

Eleine klara för Covid-19 anpassad minifestival i Markaryd 1

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT