VECKANS TOPPNYHETER
Thundermother

Thundermother klara för Skogsröjet

Thundermother är klara för 2023 års upplaga av Skogsröjet.

Så här säger festivalen själva om bandsläppet:

Vi presenterar och välkomnar Thundermother till Skogsröjet 2023!!!
Namnet säger allt: High Voltage Rock ‘n’ Roll. Thundermother spelar inte bara rock ‘n’ roll, Thundermother är rock ‘n’ roll!
HEAT WAVE, det helt nya albumet, är det musikaliska uttrycket för bandets slående livsstil: en sofistikerad version av ett AC/DC möter Motörhead-sound med fräscha moderna rockelement och ett rikt 70-talsgroove.
Det nya albumet “Heat Wave” (släppt 31 juli 2020) kom in på de officiella albumlistorna i många länder och stannade där i flera veckor. Aftonbladet gav albumet fyra plus och skrev ”Svenska Thundermother har siktet inställt på världsherravälde. Fjärde albumet ”Heat Wave” hintar om att det troligen bara är en tidsfråga”
Thundermother beskrivs ofta som ett av Sveriges hårdast turnérande band. Med festivaler som Wacken, Graspop, Bråvalla och Metaltown i ryggen, samt förband till inga mindre än KISS på deras Kiss Kruise, gjorde bandet ett hyllat framträdande på en av Sweden Rock’s största scener sommaren 2019. Nu är dom åter igen redo att möta den svenska publiken.

Sedan tidigare är även D-A-D, Gotthard, Kamelot, Phil Campbell & The Bastard Sons, Ström och Sarea klara för Skogsröjet 2023.

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER