VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Thundermother

Thundermother klara för Skogsröjet

Thundermother är klara för 2023 års upplaga av Skogsröjet.

Så här säger festivalen själva om bandsläppet:


Vi presenterar och välkomnar Thundermother till Skogsröjet 2023!!!
Namnet säger allt: High Voltage Rock ‘n’ Roll. Thundermother spelar inte bara rock ‘n’ roll, Thundermother är rock ‘n’ roll!
HEAT WAVE, det helt nya albumet, är det musikaliska uttrycket för bandets slående livsstil: en sofistikerad version av ett AC/DC möter Motörhead-sound med fräscha moderna rockelement och ett rikt 70-talsgroove.
Det nya albumet “Heat Wave” (släppt 31 juli 2020) kom in på de officiella albumlistorna i många länder och stannade där i flera veckor. Aftonbladet gav albumet fyra plus och skrev ”Svenska Thundermother har siktet inställt på världsherravälde. Fjärde albumet ”Heat Wave” hintar om att det troligen bara är en tidsfråga”
Thundermother beskrivs ofta som ett av Sveriges hårdast turnérande band. Med festivaler som Wacken, Graspop, Bråvalla och Metaltown i ryggen, samt förband till inga mindre än KISS på deras Kiss Kruise, gjorde bandet ett hyllat framträdande på en av Sweden Rock’s största scener sommaren 2019. Nu är dom åter igen redo att möta den svenska publiken.

Sedan tidigare är även D-A-D, Gotthard, Kamelot, Phil Campbell & The Bastard Sons, Ström och Sarea klara för Skogsröjet 2023.

Annons:

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT