VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

Time To Rock Festival i Knislinge slår rekord och växer inför 2023

Redan nu, tre veckor innan årets festival går av stapeln 4-5-6 augusti, är det gamla publikrekordet ett minne blott.

Vi ser att detta gjorts möjligt genom en väl genomarbetad budget, större och mer kända artister och samarbeten med rätt företag och proffs på området festival.
Detta är ett underbart kvitto på att den plan vi lagt inför de närmaste åren faktiskt fungerar. Det känns helt fantastiskt att kunna skriva dessa rader efter de mörka åren i pandemins grepp
, säger Andreas Martinsson, Festivalgeneral på Time To Rock.


Till 2023 kommer vi att utöka storleken på festivalområdet. Vi kommer att gå från 2 till 3 scener och från 26 artister som det är i år till 42 artister 2023. Vår plan är att växa till maximalt 10000 besökare, men samtidigt bibehålla den gemytliga stämningen och de korta köerna vi gjort oss kända för. Vi kommer aldrig att tulla på trivseln. Så för att kunna öka antalet besökare, så kommer vi också öka storleken på festivalområdet. Vi är ju redan idag Skånes största renodlade rockfestival och vi hoppas och tror oss kunna bibehålla och stärka den positionen rejält de närmaste åren genom nya spännande samarbetspartners, ny hemsida, utökad fingertoppskänsla, större band och en stor dos av hårt arbete, glädje och rock ‘n’ roll, avslutar Andreas Martinsson.

Time To Rock Festival som tidigare hette Helgeåfestivalen, går av stapeln i Knislinge Folkets Park 4-6 augusti. Knislinge är beläget i den nordöstra delen av Skåne, där slätten möter skogen. Precis bredvid festivalområdet och campingområdet slingrar sig den 20 mil långa Helgeå.

Du hittar spelschema och länk till biljetter nedan.

Time To Rock Festival i Knislinge slår rekord och växer inför 2023 1

Mer info och biljetter: https://timetorockfestival.se/

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter