VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
tons-of-rock-logo

TONS OF ROCK släpper nya akter

tons-of-rock-logo
Den norska hårdrocksfestivalen TONS OF ROCK fortsätter fylla på line-upen inför nästa års festival.

Senaste tillskotten är SILVER och DEVIL.

Tons Of Rock arrangeras i Fredrikstens Fästning i Halden och sträcker sig över två dagar och det är 20-21 juni 2014 som ska markeras i kalendern.

Med mindre än två timmars bilväg från t.ex Göteborg kommer denna festival även att dra en hel del svenska besökare.

Totalt kommer mellan 35 och 40 band att spela på Tons Of Rock.

En tvådagarsbiljett kostar 1390 NOK (ca 1500 SEK).

Mer info och biljetter: http://tonsofrock.no/billetter/

Tons Of Rock har skickat oss följande pressmeddelande;

SILVER
Fy flate! Etter utallige forespørsler fra fans i hele Norge gjør Silver nå sin første festivalopptreden på flere år! Bandet regnes som et av Norges beste liveband gjennom tidene og vi har ikke ord for hvor mye vi gleder oss til å se Silver på Tons of Rock til sommeren! “De siste årene har vi fått ekstremt mange forespørsler om å spille live igjen. Når Tons of Rock ba på sine knær om vi kunne komme til Halden i juni, tenkte vi fuck it! Dette er folk som var med å bygge opp Silver i sin tid, og den perfekte arena for å gønne på igjen!

“Vi planlegger en ny singel før sommeren og vi gleder oss ekstremt til å spille skitten punk i Halden, der vi lagde vår beste skive i 2006!” – Tommy Akerholdt aka Amy Jubb, SILVER.
{youtube}G4KHR2MQnF4{/youtube}

DEVIL
Det kritikerroste heavyrock-bandet DEVIL gjør en eksklusiv norgeskonsert i 2014 på Tons of Rock! Devil fra Nes i Akershus har på den korte tiden siden starten i 2009 rukket å gi ut to album og to EP-er, og turnert i Europa flere ganger. Både hjemme og i utlandet har de delt scene med legendariske heavymetal-band som Electric Wizard, Pentagram og St Vitus, og spilt prestisjetunge festivaler som Roadburn, Infernofestivalen og Hole in the Sky.

Bandet har blitt nevnt blant framtidas håp av blant andre P3’s Pyro og Metal Hammer, og responsen på deres andre album Gather the Sinners ser ikke ut til å gjøre spådommene til skamme.

“Vi har med vilje spilt relativt lite i Norge, fordi heavymetal ikke har et ubegrenset publikum og vi har sett så mange norske band som har brent alt kruttet i Norge på kort tid. Så når vi får sjansen nå både til å spille for Norges største metalpublikum og være med på å starte noe som forhåpentligvis blir en suksessfull tradisjon, er vi utrolig glade for å kunne være med på den festen som Tons of Rock blir.” – Stian Fossum, DEVIL.
{youtube}ejryA8fLTI8{/youtube}

Klara band:

W.A.S.P.
GHOST
TURBONEGRO
SABATON
SEPULTURA
SOILWORK
JORN
TNT
RECKLESS LOVE
SILVER
AUDREY HORNE
DEVIL
OSLO ESS
BLACK DEBBATH
THULSA DOOM
KAMPFAR
BACKSTREET GIRLS
OBLITERATION
PURSON
WARP RIDERSS
VANDERBUYST
YEAR OF THE GOAT
REPTILIAN
BLOODLIGHTS
ALFAHANNE
ONE TAIL ONE HEAD

Fler band presenteras inom kort!

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT