VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

Hygge i parken – Ny minifestival presenterar artister

3.94K Shares

Den 20 augusti arrangerar KÖK11 och Craft Beer Experience första upplagan av Hygge i Parken i Gemla Folkets Park. En kväll med fokus på härlig stämning i kombination med liveframträdanden och god mat och dryck!

Festivalen gästas av sångaren Jesper Binzer från legendariska D-A-D (Disneyland After Dark). Med sig har han gitarristen Sören Andersson som till vardags spelar tillsammans med Glenn Hughes. Tillsammans bjuder de på en akustisk upplevelse som Småland sent kommer att glömma.


Dessutom gästas Hygge i parken av en av Sveriges främsta och mest kända komiker, Niklas Andersson, kritikerrosade glamrockarna i Velvet Insane samt småländska Doctor Blues som kommer leverera nyskapande svensk blues i världsklass!

Allt detta under sex timmars tid i kombination med god mat och dryck i Sveriges minsta aktiva folkpark under ledning av komikern Erik Börén!

Det kommer att serveras mat inne på området hela dagen och det kommer att finnas flera olika alternativ. Det kommer även att serveras öl från mindre bryggerier men även vin och alkoholfria alternativ.

“Jag och Niklas har tillsammans skapat välbesökta ölfestivaler i åtta års tid och ville testa något nytt. Då blev det livemusik, standup, öl och god mat. Gemla Folkpark har dessutom en helt unik miljö som skapar en härlig stämning där vårt koncept “Hygge i Parken” passar perfekt. Vi vill skapa en känsla och upplevelse för besökarna som gör att de minns tillbaka den där augustikvällen i Sveriges minsta och aktiva folkpark.
– Robert Andersson, Craft Beer Experience

Hygge i parken - Ny minifestival presenterar artister 1
Hygge i parken festival (Niclas Andersson foto: Robert Eldrim)

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter