VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
tidal wave

NY VIDEO: Tidal Wave – Robbero Bobbero

Tidal Wave har idag släppt de två nya singlarna Robbero Bobbero och Thorsakir. Den förstnämnda har har släppts med tillhörande video.

Nu har grabbarna precis kommit hem från studion igen. Med två nya, fräscha låtar att släppa. Bland annat Robbero Bobbero, som handlar om när halva bandet åkte på en mysig solsemester till Teneriffa, där en nära vän (Bobby) blev rånad på varenda krona av vad som sägs ha varit en herre som jobbade med att sälja glass. Detta filmatiseras i en musikvideo inspelad av Christian Bergström / TOWER Media, som också kommer att släppas den 17e juli. Musikmässigt har man försökt att fånga det klassiska ökengunget som härstammar från 90-talets stonervåg med band som Kyuss och Fu Manchu.


Låten Thorsakir följer ett mer klassiskt hårdrockstema, med lyrik inspirerad av Laurentius Hornaeus eller “Den Onde Kaplanen”. En präst från Härnösand som gjort sig välkänd över världen på grund av sina häxbränningar på slutet av 1600-talet i Torsåker, där han bland annat ska ha fått sin egna mor häxförklarad och dömd till döden.

Se videon till Robbero Bobbero här:

Tidal Wave är:
Alexander Sundqvist – Sång
Jesper Sjödin – Gitarr
Adam Nordin – Bas
Rasmus Sundberg – Trummor

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link