VECKANS TOPPNYHETER

NY VIDEO: Thundermother – Sleep

Sista juli kommer Thundermother’s fjärde album ”Heat Wave”, genom AFM Records. Det utlovas fullt ös och energi som vi är vana vid, samt en hel del annat. Till exempel den fina balladen ”Sleep”, som här presenteras i en musikvideo, regisserad av Ted Lindén.

Den nya skivan sägs avslöja de fyra musikernas fulla potential och ska tilltala fans av både Rock’n’roll, Blues, Punk och Heavy Metal. Alla fyra medlemmarna har bidragit i låtskrivningsprocessen. De säger att oavsett om det gäller texterna eller arrangemangen, så är det både hjärta och hjärna bakom musiken de levererar. Plattan innehåller tretton spår och är producerad av danske Søren Andersen. Han är själv en skicklig gitarrist, har lång erfarenhet och Glenn Hughes, Mike Tramp, Dave Mustaine, samt Tommy Aldridge är några av alla artister Andersen jobbat tillsammans med.

Thundermother om nya låten:  ”We hope you guys will enjoy it as much as we enjoyed creating this heartbreaking ballad. Real strings, real Leslie guitar, real emotions!” Luta er nu tillbaka, slappna av och lyssna till den sköna ”Sleep”.

Thundermother:
Guernica Mancini – sång
Filippa Nässil – gitarr
Majsan Lindberg – bas
Emlee Johansson – trummor

 

Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER