VECKANS TOPPNYHETER

NY VIDEO: Cirkus Prütz – Mojo

Som av en händelse släpper bluesrockarna CIRKUS PRÛTZ sin nya video till låten “Mojo” idag den 1 maj.

Låten kommer från bandets senaste och hyllade platta “White Jazz – Black Magic” som släpptes i somras på tyska skivbolaget Metalville.

Videon är gjord av Gustav Kronfelt, som gjort videor åt, bland andra, Dregen, Alice Coopers gitarrist Ryan Roxie, Bonnie Tyler och många flera. Han gjorde även Cirkus Prütz förra video till öppningsspåret på plattan “Leave Me Alone”.

Temat är det samma, bara mörkare och det luktar mera voodoo, magi, New Orleans och rock n roll. Det finns dessutom en fin blinkning till Lemmy och hans Motörhead och man tittar noga.

-Videon får kanske väga upp lite av att vi tyvärr i dessa tider inte kan vara ute på vägarna och göra det som är vårat kall, nämligen att spela live och nöta vägarna nu i sommar, säger bandets sångare och gitarrist Christan Carlsson i ett kort uttalande.

NY VIDEO: Cirkus Prütz - Mojo 1

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER