VECKANS TOPPNYHETER

NY VIDEO: Vandenberg – Freight Train

Om drygt en månad släpper gruppen Vandenberg äntligen ett nytt album. Efter mer än trettio år var tiden mogen för grundaren och gitarristen Adrian Vandenberg att göra en nystart med detta band. Däremellan har han spelat i Whitesnake under många år och senare även i Vandenberg’s MoonKings. Här kan vi nu se en rykande färsk video från kommande ”2020”.

Nya låten ”Freight Train” har ett tyngre sound, som utlovat, jämfört med hur det lät på åttiotalet. Det var härlig hårdrock redan då, men jag gillar den här lilla uppdateringen. Varför rulla på i samma hjulspår? Nej, hoppa på det här tåget och låt oss se vart det tar vägen. Videon är väldigt cool och snyggt gjord.

Om ”Freight Train” säger Adrian: ”Det här är en låt om karaktär, beslutsamhet och uthållighet, saker vi alla behöver i utmanande tider som dessa.”

Håll ögonen öppna för mer här på Rocknytt. Nästa vecka kommer en lång och innehållsrik intervju med Adrian. Då han hade mycket att berätta blev det väldigt intressant. Missa inte det!

Vandenberg består av:
Adrian Vandenberg – gitarr
Ronnie Romero – sång
Randy van der Elsen – bas
Koen Herfst – trummor

Vandenbergs tidigare studioalbum:
”Vandenberg” (1982)
”Heading For A Storm” (1983)
“Alibi” (1985)

Albumet ”2020” släpps fredag 29 maj genom Mascot Records.
Låtlista:
1. Shadows Of The Night
2. Freight Train
3. Hell And High Water
4. Let It Rain
5. Ride Like The Wind
6. Shout
7. Shitstorm
8. Light Up The Sky
9. Burning Heart – 2020 
10. Skyfall

 

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Picture of Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER