VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
narnia

VIDEOPREMIÄR: Narnia – A Crack In The Sky

Rocknytt är väldigt glada att kunna premiärvisa Narnias nya singel med tillhörande video “A Crack In The Sky”.

Hårdrocksbandet Narnia släpper idag (31/5) singeln “A Crack in the Sky”, som är första spåret på det kommande studioalbumet “From Darkness to Light” som släpps i augusti.


Uppföljande turné är planerad från hösten där bandet ser fram emot att möta gamla och nya fans. I väntan på Narnias åttonde studioalbum, som har release den 2:a augusti, släpps nu första singeln; “A Crack in the Sky” på alla digitala plattformar i samarbete med skivbolaget Sound Pollution.

På bandets YouTube-kanal släpps även en musikvideo (som kan ses nedan), producerad av Mats Vassfjord (220 Volt och Impera). Låten är inledande spår på kommande albumet “From Darkness To Light” och blandar ett nutida sound med melodisk hårdrock, som har förknippats med bandet i drygt 20 år.

Singelreleasen påbörjar nedräkningen av en ny storsatsning med Narnia, som innebär ytterligare singelsläpp, albumrelease i augusti och därefter kommande turné som påbörjas i Sydamerika tillsammans med amerikanska banden Stryper och Tourniquet.

Skivan är producerad av Narnias gitarrist CJ Grimmark, mixad av bandets ljudtekniker Viktor Stenquist och mastrad av Jens Bogren, Fascination Street Studios (Sepultura, Symphony X, James LaBrie från Dream Theater). “From Darkness To Light” släpps både på CD, vinyl i olika färger och digitalt den 2 augusti och distribueras via Sound Pollution (Europa, USA, Australien).

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter