VECKANS TOPPNYHETER

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
VECKANS MEST DELADE

VIDEOPREMIÄR: The Grand Masquerade – Say You’re Mine

Stockholmsbaserade The Grand Masquerade är tillbaka med en ny musikvideo till låten “Say You’re Mine”.

Låten är hämtad från deras debut-EP med titeln “MMXVI”. Sångaren och gitarristen Ivve Danelli, som skrev låten 2009 berättar: “Låten från början hade ett mer poprock-sound och var menad till ett annat projekt jag jobbade med på den tiden. Men den användes aldrig. Gitarristen John Sebastian gillade låten så han finslipade den till The Grand Masquerade”.


Videon är producerad av Kristian Reuter som tidigare jobbat med band som H.E.A.T. och Art Nation. Kristians vision för videon var att skapa en klassisk berättande video där bandet spelar låten medan berättelsen utvecklas i bakgrunden med hjälp av skådespelare. Paret i videon porträtteras av Rebecka Andersson och Alex Hormigo.

The Grand Masquerade skriver på nytt material för deras debutalbum som är planerad att släppas under sensommaren eller tidig höst nästa år. De går också att se live tillsammans med Eclipse i Upplands Väsby den 27:e januari, samt på MelodicRock Fest Scandinavia i Malmö, den 1:a juni.

 

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!
Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf

Rocknytt söker nya medarbetare

Brinner du för rockmusik och gillar att skriva eller fotografera?

Vi söker nu fler medarbetare.
JOBB
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link