VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: Honeymoon Disease – Electric Eel

[media-credit id=13 align=”alignnone” width=”500″]NY VIDEO: Honeymoon Disease - Electric Eel 1[/media-credit]

Honeymoon Disease har släppt en ny singel och video till låten “Electric Eel”.

Honeymoon Disease är tillbaka med sin nya singel och sjutums vinyl ‘Electric Eel’. Det svenska boogie woogie rockbandets nya singel har alla hooks och melodier som behövs för att nagla sig fast i skallen. Electric Eel är den första nya originalmusik som bandet släppet ifrån sig sedan deras debutalbum 2015. Sen dess har bandet turnerat för fullt och sakta gjort sig ett namn som en av de hårdast arbetande rock n roll maskinerna från vårt Sverige. Singeln släpps med tillhörande video regisserad av Max Ljungberg. På torsdag startar bandets Spanien turné i Barcelona.

Electric Eel är en första försmak av vad som komma skall från Honeymoon Disease. Bandet går i sommar in i studion tillsammans med Ola Ersfjord (Tribulation, Dead Lord, Night) för att spela in bandets andra album som beräknas släppas under hösten 2017 på The Sign Records.

Bandets debutalbum ‘The Transcendence’ gavs ut 2016 av Napalm Records och var samproducerad med Nicke Andersson (the Hellacopters & Imperial State Electric). Honeymoon Disease turnérade i februari och mars Sverige tillsammans med Horisont.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER