VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: Honeymoon Disease – Electric Eel

[media-credit id=13 align=”alignnone” width=”500″]NY VIDEO: Honeymoon Disease - Electric Eel 1[/media-credit]

Honeymoon Disease har släppt en ny singel och video till låten “Electric Eel”.


Honeymoon Disease är tillbaka med sin nya singel och sjutums vinyl ‘Electric Eel’. Det svenska boogie woogie rockbandets nya singel har alla hooks och melodier som behövs för att nagla sig fast i skallen. Electric Eel är den första nya originalmusik som bandet släppet ifrån sig sedan deras debutalbum 2015. Sen dess har bandet turnerat för fullt och sakta gjort sig ett namn som en av de hårdast arbetande rock n roll maskinerna från vårt Sverige. Singeln släpps med tillhörande video regisserad av Max Ljungberg. På torsdag startar bandets Spanien turné i Barcelona.

Electric Eel är en första försmak av vad som komma skall från Honeymoon Disease. Bandet går i sommar in i studion tillsammans med Ola Ersfjord (Tribulation, Dead Lord, Night) för att spela in bandets andra album som beräknas släppas under hösten 2017 på The Sign Records.

Bandets debutalbum ‘The Transcendence’ gavs ut 2016 av Napalm Records och var samproducerad med Nicke Andersson (the Hellacopters & Imperial State Electric). Honeymoon Disease turnérade i februari och mars Sverige tillsammans med Horisont.

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT