VECKANS TOPPNYHETER

VIDEOPREMIÄR: Lizette & – Poker Face

Lizette &

Rocknytt är glada att kunna presentera premiären av Lizette & nya video “Poker Face”.

För några år sedan fick Lizette & en förfrågan från ett spelbolag om att skapa två låtar till en pokerturnering. Bandet tyckte det lät spännande och hittade snart två låtar de gillade och som hade en naturlig länk till spel. De skapade egna versioner av Lady Gagas “Poker Face” samt klassiska “Ace Of Spades” med Motörhead.

Hur det nu gick: Turnén blev nedlagd men låtarna består. På allmän begäran av de som hört dessa alster har bandet nu beslutat sig för att släppa Poker Face.
– Lady Gaga är en grym artist och låten en av de mest spelade i världen. Vi hoppas denna singel skall väl smaka i väntan på ny musik från kommande album.

Lizette förklarar också att Poker Face inte är en del av den nya skivan som släpps till hösten. De har dock valt att spela in en video till låten, som i linje med låtens budskap anspelar en hel del på sex… fast med bandets egen twist och en stor portion humor och självdistans. Kolla in videon nedan!

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER