VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

VIDEOPREMIÄR: Black Ink River – The Vultures Among Us

119 Shares

VIDEOPREMIÄR: Black Ink River - The Vultures Among Us 1

Rocknytt är glada att presentera videopremiären av Black Ink Rivers nya video “The Vultures Among Us”.

Black Ink River bildades för lite mer än ett år sedan som ett studioprojekt av en helt ologisk trio i form utav Dano Wahlström från metalbandet Grandexit, Roger Johannessen från rockbandet Uncle Doghouse och Bosse Karlsson som lirat blues med bl.a. Blues Experience och Monaco Bluesband.


Resultatet blev tung 70-talsdoftande rock med influenser från både klassiska stilbildande band i genren och lite modernare tyngre rock. Under ett år har det spelats in en fullängdsskiva som just nu är ivägskickad på mixning/mastring och jakten på det rätta skivbolaget har börjat.

Nyligen har bandet rekryterat Anders Modd från blytunga Wolf på bas och har kommit igång med att repa in ett bra liveset för kommande spelningar.

“The Vultures Among Us” är det första smakprovet på kommande plattan som kommer att innehålla 14 spår av tung bluesig retrorock.

Black Ink River hottar ni även på facebook.com/blackinkriver

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter