VECKANS TOPPNYHETER

VIDEOPREMIÄR: Narnia – I Still Believe

[media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”500″]narnia-2016-foto-mats-vassfjord[/media-credit]

Hårdrocksbandet Narnia släpper idag sitt sjunde studioalbum Narnia och samtidigt skivans tredje singel – I Still Believe.

Låten markerar tydligt bandets kristna tro och har i recensioner världen över, korats som en av skivans absoluta höjdpunkter. Singeln släpps även tillsammans med en musikvideo, som nu har världspremiär här på Rocknytt. Videon är producerad av Mats Vassfjord (Grand Design och 220 Volt).

Idag är det alltså dags för hårdrocksbandet Narnia att släppa sitt självbetitlade album, som dagen till ära firas med ytterligare ett singelsläpp. Låten heter I Still Believe och har hyllats i recensioner från hela världen, där man ofta anser att låten är skivans absoluta höjdpunkt.

Liksom föregående två singlar, Reaching For The Top och Messengers, lanseras även denna tredje singel tillsammans med en musikvideo. Videon är producerad av Mats Vassfjord (Grand Design och 220 Volt).

På albumet återvänder bandet till sina melodiska rötter, men med ett uppdaterat sound. Resultatet känns lovande och produktionen är väl genomarbetad av producenten CJ Grimmark. Mixning och mastring har Thomas “Plec” Johansson gjort.

Lyssna på nya låten I Still Believe och följ bandet via deras nya hemsida narniatheband.com och genom deras kanaler på social media.

Narnia 2016:
Christian Liljegren – Sång
CJ Grimmark – Gitarr, keyboards & bakgrundssång
Andreas “Habo” Johansson – Trummor
Martin Härenstam – Keyboards
Andreas Passmark – Bas

narniatheband.com
facebook.com/narniatheband
instagram.com/narniatheband
jonomedia.se/artists/narnia

Beställ skivan på Vinyl eller CD på Ginza:
https://www.ginza.se/search/1?s=narnia+liljegren+grimmark

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER