VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
deceptic01video

VIDEOPREMIÄR: Deceptic – Lemniscate

292 Shares

deceptic01video
Nu är det åter dags för göteborgsbaserade DECEPTIC att släppa en ny musikvideo, denna gången är det till låten “Lemniscate” som släpptes den 18:e December via Dead End Exit Records.

“Lemniscate” är en helt fristående singel där bandet experimenterar med sitt sound och nya med element, men kvar finns såklart DECEPTIC’s unika sätt att skapa en stor atmosfär. Låtens kontext är väldigt aktuell så som världen ser ut idag, vi som Homo Sapiens har för vana att upprepa historien, det är bara olika typer utav människor som byter roller med varandra, och likt ett kapsejsande fartyg så vänder vi oss uppochner för att sedan kastas tillbaka igen där vi en gång varit, även om kanske budskapet är insvept i en annan förpackning denna gång.


Videon till “Lemniscate” är inspelad i bandets studio, den känns personlig och man känner sig verkligen inbjuden att följa med in i DECEPTIC’s vardag.

Passande till detta singel och videosläpp är att DECEPTIC åker ut på en omfattande europaturne kallad “Swedish Metal Invasion” tillsammans med vännerna i EYES WIDE OPEN och MY DEAR ADDICTION.

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter