VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
velvetinsane01video484

VIDEOPREMIÄR: Velvet Insane – Break Out Of Eden

velvetinsane01video484
Rocknytt bjuder på en exklusiv premiärvisning – av Velvet Insanes video till deras nya låt “Break Out Of Eden”.

Under hösten 2013 så bröt gitarristen i Velvet Insane, Jesper Lindgren, med sitt dåvarande band Pure Faith. Han ville bilda ett nytt band som skulle bli större än världen själv. Tillsammans med Jonas Eriksson och Jesper Sandström så tillkom då Velvet Insane. Bandet har sedan dess både växt och krymt. Först hoppade basisten Jesper Sandström av, och jakten på nya medlemmar tog dom i kontakt med en ny bassist, Niklas Henriksson och trummis Tobias Reimbertsson. Vilket är den nuvarande konstellationen.


Bandet spelade på diverse ställen och skrev låtar för att sedan i Oktober 2014 släppa sin Debut-EP “Youth On Fire. Som fick bra med recensioner och öppnade nya dörrar för bandet. Bland annat en succefylld turné i Australien som tog dom till städer som Canberra, Sydney och Wollongong. Efter den turnén började bandet jobba på en ny image, samt skriva låtar till en ny EP som släpptes i Juni 2015.

Med en ny, fräsch rock musik som kan liknas med 70 tals rock och glam försöker Velvet Insane slå stort i världen med sin speciella scenshow samt starka låtar med bra sång och häftiga gitarr riffs.

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Share via
Copy link