VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
nubianrose-foto-danielnyqvist484

VIDEOPREMIÄR: Nubian Rose – You Will Never Walk Alone

78 Shares

nubianrose-foto-danielnyqvist484
NUBIAN ROSE har släppt en musikvideo till låten “You Will Never Walk Alone”.

“You Will Never Walk Alone” kommer från bandets senaste album “Mental Revolution” som släpptes i november 2014 via Cargo Records.


Nubian Rose har en ny bandmedlem!

Nubian Roses basist Simme Liljegren har valt att sluta i bandet på grund av att han anser att det är för stora avstånd mellan hemstaden Jönköping och Stockholm där bandet är baserat. Nubian Rose har efter en omfattande sökprocess hittat den perfekta ersättaren i Micke Danielsson. Micke som är född, uppvuxen och fortfarande bosatt i Upplands-Väsby har därmed i princip fått den melodiösa hårdrocken som föda i skolbespisningen och har kommit in i bandet med stor entusiasm och energi. På lördag står Micke på scen med Nubian Rose på sin hemmaplan, Väsby Rockfestival.

– Det känns stort att få debutera på hemmaplan, säger Micke, speciellt eftersom festivalen bokstavligen äger rum på samma fotbollsplan som jag spelade fotboll på som 9-åring. Lite darriga knän, men vad fasen, it’s only rock’n’roll and I like it! På lördag klockan 13 spelar Nubian Rose på Väsby Rockfestival, med sin nya skiva Mental Revolution i bagaget. De skulle ha spelat redan förra året men var då tvungen att ställa in på grund av sångerskan, Sofia Liljas graviditet.

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter