VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR
supralunar-video484

VIDEOPREMIÄR: Supralunar – She Wanted All

0 Shares

supralunar-video484
Rocktrion SUPRALUNAR gör en Miley Cyrus.

I dag släpper rocktrion Supralunar videon “She Wanted All” exklusivt på Rocknytt. Videon visar upp en sida av Supralunar som få människor sett hittills och är en försmak av bandets fullängdsdebut ”A New Hope”. Albumet släpps fredagen den 14 november via Dead End Exit Records.


– När vi spelade in videon var Miley Cyrus ”Wrecking Ball” den mest visade videon i världen. Vi ville se om vi kan få lika många visningar som henne om vi bara lättar lite på kläderna. Samtidigt visar den på ett tydligt sätt hur dumt det kan se ut med fullständigt meningslös nakenhet, säger Petri Tuulik, sångare och gitarrist i Supralunar.

“She wanted all” är den tredje videon från debutalbumet “A New Hope”. Den är inspelad i ett garage i Liljeholmen i Stockholm. För regi och foto står Andreas Rolfer, som även gjorde videon till albumets första singel ”People Like Us”. Smink, styling och kompletterande foto gjordes av Anki Räfsbäck.

– Det kändes på något märkligt sätt helt naturligt att stå framför kameran och rocka iklädd endast en gitarr. Om detta inte går vägen kanske vi kan röna framgångar i en annan bransch även om vi i videon är hela ett år yngre och snyggare än vad vi är i dag, säger Petri Tuulik.

Supralunar består av Petri Tuulik (sång och gitarr), Georgios Vamvatsicos (bas) och Johann Enoksson (trummor). P3 Rock har flitigt spelat flera låtar från kommande plattan de senaste veckorna och bandet har tidigare släppt EP:n “Unzip To Rock” samt videor till låtarna “People Like Us” och “Nine Candles”.

För mer information:

www.supralunar.com

www.facebook.com/supralunar

www.youtube.com/suprapappa

{avsplayer videoid=11}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter