VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: Mustasch – Prime Time Mover

I år är det exakt 25 år sedan Mustasch – ett av Sveriges mest hårt arbetande och produktiva band – bildades.

Med sina tunga riff, vassa melodier och energiska liveframträdanden har kvartetten byggt upp en trogen publik. Sedan debuten har Mustasch släppt elva studioalbum, flertalet EP:s och en mängd singlar. De har medverkat i diverse tv-program, vunnit två grammisar och spelat för utsålda hus världen över, både på egen hand och tillsammans med band som Motörhead och Rose Tattoo.


Nu är Ralf Gyllenhammar och hans mannar tillbaka med helt nyskriven musik. I dag ger de ut singeln “Prime Time Mover” som är ett första smakprov på höstens kommande fullängdare. Bandet befinner sig i en experimentell och utvecklande fas, både musikaliskt och på det personliga planet. Och det är just det “Prime Time Mover” handlar om – att alltid röra sig framåt och inte fastna i gamla hjulspår. Mustaschs kompromisslösa attityd är ett av bandets främsta kännetecken. För oavsett med- eller motgångar har bandet alltid tryckt gasen i botten i en riktning – framåt.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT