VECKANS TOPPNYHETER
lizette-video-01

NY VIDEO: Lizette & – Too Young

lizette-video-01
Nu släpps videon till Lizette &’s andra singel ”Too Young” från bandets tredje album ”Artifial Me”!

Too Young är skriven och producerad av bandets frontfigur och tillika sångerska Lizette von Panajott som i låten konstaterar att allt för många unga människor hamnar i skit alldeles för tidigt i livet och att de inte orkar bära sina ok.
– Jag önskar man kunde säga till alla dessa kids att allt löser sig, kommenterar Lizette och fortsätter; – Med Too Young får vi i alla fall ur oss att det är åt helvete när unga människor för tidigt hamnar i situationer de inte borde vara i.

Lizette & [uttalas Lisett and] fortsätter att erövra fans runt om i världen och har med sin tredje skiva ”Artificial Me” fått ett stort gensvar som t.o.m. överträffar de tidigare skivorna ”This Is”, 2003 och ”Just Smile”, 2012. Första singeln från ”Artificial Me”; ”Golden Shower” och nämnda ”Too Young” har roterat på flera rockradiostationer över hela Sverige och singlarna har toppat digitallistorna. Intresset för Lizette &´s musik har växt både i Sverige och utomlands , inte minst för att bandet varit nominerat till Rockbjörnen två år i rad i kategorierna Årets Genombrott, Årets Livegrupp och Årets Hårdrock/Metal. Röstning pågår just nu för fullt till Rockbjörnen så det återstår att se om det blir tredje gången gilt för Lizette &. Bandets dynamiska och starka livespelningar fortsätter att imponera och fan-skaran växer. Lizette & har även hunnit med att släppa sitt egna rödvin ”Vampiric by Lizette &” och jobbar på en egen klädlinje med samma namn – ”Vampiric”!

Artificial me släpptes via Freeside Records/Border Music i mars 2014.

{youtube}sgwYX4pR1cY{/youtube}

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER