VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
carnal-forge

NY VIDEO: Carnal Forge – Chemical Disincorporation (Lyric)

carnal-forge
Svenska thrashveteranerna Carnal Forge är tillbaka. 30:e april släpptes den nya singeln, “When All Else Fails” med låtarna Chemical Disincorporation och Bleed For Me.

En lyrikvideo till Chemical Disincorporation kan ses i spelaren nedan.


Efter några års dvala har metallmaskinen från Sala vaknat till liv och under det senaste året har det repats, skrivits låtar, spelats in och rostats av på scen.

Lars Lindén; “I april förra året bestämde vi oss för att dra igång igen efter några års paus. Jag hade lobbat för det och hoppats att det skulle bli av så när Jari vaknade till och sa att “nu fan kör vi” så var det bara att åka. Så senaste året har vi spelat in i SoundPeaQ i Sala som är Petri Kussistos studio som vi använder för bandet. Vi har, rostat av och gjort lite gigs för att komma igång. Det har gått i snigelfart då alla jobbar och har familjer, men det är kul som fan att vara igång igen.”

Sättningen är i stort som på senaste kritikerhyllade albumet “Testify for my victims” som släpptes av Candlelight Records 2007. Det är Jens C. Mortensen på sång, Petri Kuusisto på solo & kompgitarr, Jari Kussisto på kompgitarr, Lars Lindén på bas, och slutligen med nya trummisen Lawrence Dinamarca (Loch Vostok).

Carnal Forge jobbar vidare på nytt material till nästa fullängdare som beräknas släppas 2015.

{youtube}zYTpviBbL0E{/youtube}

Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

Copy link