VECKANS TOPPNYHETER

NY VIDEO: Rudyard – Life’s Rejection (Live at Bullerbyn)

Svenska kvartetten Rudyard, släpper ett studioframträdande “Live at Bullerbyn”. Med start idag och varje fredag presenterar de fyra av deras favoritlåtar i en intim och avskalad version. 

Framträdandet är inspelad i deras replokal i Linköping och är filmat av Effie Trikili och redigerat av Emanuel Enbäre. Musiken är inspelad och producerad av Johan Rapp.

Rudyard släppte sin senaste EP “Year of the Lion” bestående av sex låtar i december förra året och arbetar just nu med ny musik som planeras att släppas under 2023. Under tiden bjuder de på ovannämnda inspelningar från deras replokal – lite som en adventskalender fram till jul. Med start idag, fredag den 2/12 och varje fredag fram till julafton så kommer de släppa en video till låtarna: “Life’s Rejection”, “Therapy”, “Woman” och “Rock N’ Roll”.

Gitarristen Calle Englund kommenterar följande:
Vi ville göra något speciellt för att avsluta ett kanonår för bandet, men också för att ge våra följare något att se fram emot medans vi skriver på en ny platta! Så se det som en hårdrocksjulkalender, från oss alla till er alla!

Du ser första videon till låten i spelaren nedan:

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Picture of Effie Trikili

Effie Trikili

Skribent/Fotograf
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER