VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
nestor

NY VIDEO: Nestor – It Ain’t Me (Piano Version)

Nyligen satte Tobias Gustavsson, sångare i hyllade bandet NESTOR sig ned vid en flygel i vackra Van der Nootska palatset i Stockholm för att framföra en stämningsfull pianoversion av låten “It Ain’t Me”.

Originalversionen av låten ligger sist ut på bandets debutalbum “Kids In A Ghost Town” som släpptes i oktober förra året till enhälliga lovord från såväl kritikerkår som fanskara. Sedan dess har bandets succéer avlöst varandra, bland dessa en Grammisnominering, en förbands-slot till barndomshjältarna KISS, ett publikrekord på Sweden Rock Festival och en unisont prisad sommarturné.


NESTOR bildades ursprunglingen i Falköping 1989 av fem barndomsvänner som nu gjort en triumfartad återkomst efter nästan tre decenniers dvala, med sin nostalgiska 80-talsrock. Med denna andra chans att nå sina barndomsdrömmar om att bli rockstjärnor kommer de fem herrarna i NESTOR inte slösa bort en enda sekund av denna fantastiska resa!

NESTOR ÄR:
Jonny Wemmenstedt (gitarr)
Marcus Åblad (bas)
Martin Frejinger (keyboards)
Tobias Gustavsson (sång)
Mattias Carlsson (trummor)

Annons:

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT