VECKANS TOPPNYHETER

NY VIDEO: Joe Bonamassa – Mind’s Eye

Joe Bonamassa har gjort en animerad musikvideo till sin nya singel ”Mind’s Eye”. Låten är hämtad från hans kritikerrosade album ”Time Clocks”, som släpptes för fem månader sedan. Videon är en hyllning till den animerade stil som användes av The Beatles i filmen ”Yellow Submarine”, samt många prog- och rockvideor från 70-talet.

Roy Weisman som är VD för Joes amerikanska skivbolag J&R Adventures berättar: ”Låten har en klar Pink Floyd-känsla, så videon var tvungen att vara riktigt bra för att kunna matcha den känslan. Hela plattan ’Time Clocks’ beskriver en resa och ’Mind’s Eye’ ger en rolig inblick i vad som kunde ha simmat omkring i någons tankar.”

Den hyllade bluesrock-gitarristen, sångaren och låtskrivaren Joe Bonamassa återvänder till Europa för första gången på tre år, för en kortare turné under april och maj. Något besök i Sverige är dock inte planerat.

Låtlista “Time Clocks”:
01. Pilgrimage
02. Notches
03. The Heart That Never Waits
04. Time Clocks
05. Questions And Answers
06. Mind’s Eye
07. Curtain Call
08. The Loyal Kind
09. Hanging On A Loser
10. Known Unknowns

NY VIDEO: Joe Bonamassa – Mind’s Eye 1

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER