VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE

NY VIDEO: Supreme Unbeing – Hide The Beast

Supreme Unbeing släpper ny högoktanig singel “Hide The Beast” med gästspel av ELEINE sångaren Madeleine Liljestam som medvokalist, samt Snabba Cash skådisen Dragomir Mrsic som “The Beast” i musikvideon.

SUPREME UNBEING är ett mystiskt metalband med som består av sångaren/profeten Zac Red, som agerar fysisk skepnad för allas våra innersta tankar, universums kollektiva medvetande. Tillsammans med sina bandkollegor, profeterna, D. Vine, D.Sciple, Unknown & Al Mytee, är bandet på en mission att upplysa mänskligheten genom tunga riff, sinnesförvrängande solon & filosofiskt fängslande texter.


Även om bandet bara nyligen förvandlats från animerade karaktärer till riktiga fysiska varelser av kött & blod, har bandet lämnat ett rungande eko i den fysiska domänen sedan releasen (October 2020) av deras debut-fullängdare Enter Reality, som fick betyget 8/10 i Metal Hammer (Grekland) & en 3:e plats i ”Årets Album 2020” enligt läsarna i Sweden Rock Magazine, bland andra anmärkningsvärda prestationer som placeringar på Spotify’s egna listor Thrashers & New Metal Tracks, för att inte nämna de förbluffande +5.5 miljoner digitala musik & video streams på under 12 månader sedan debuten.

Nu låter Supreme Unbeing naturen att gå sin gång, när de den 26:e November 2021 släpper sin nya, förföljande, högoktaniga singel – Hide The Beast – från deras kommande, andra, fullängdare Enduring Physicality (som släpps 5/5, 2022). Hide The Beast kommer få ditt blod att koka i venerna, då den ger dig dubbla perspektiv av brutaliteten, och ångesten, av den råa natur som vi upplever – ett perspektiv från bestens vy, och ett perspektiv från bytets vy – men vem är egentligen den riktiga besten? Hide The Beast är bandets första låt med en gästartist i form av medvokalisten Madeleine Liljestam, som till vardags är sångerska i bandet ELEINE.

Annons:

”Alla har vi ett odjur, en best, inom oss, som vi försöker tämja bäst vi kan. I slutändan kan vi inte – precis som låten uttrycker – gömma oss eller fly från vår inre best. Vi kan bara hitta inre frid, och bygga en relation med oss själva, när vi förstår, och litar på, vår inre best, på samma sätt som vi förstår, och litar på, den person som andra tror att de ser när de ser dig” Säger Zac Red

I fotspåren av bandets föregående, skrämmande och olycksbådande, singel Face Of Evil, som redan streamats +1 miljon gånger på Youtube sedan den släppts för mindre än en månad sen, kommer Hide The Beast tvinga dig att, än en gång, ta en djup titt inom dig själv efter att ha studerat sångtexterna. Med Dragomir Mrsic åter i huvudrollen, som fortsätter porträttera ytterligare en karaktär, denna gång ”The Beast”, kommer enbart de utan rädsla, våga följa var denna ”mini-serie” leder.

”Jag har spelat många roller, och karaktärer, både i mitt eget liv och på TV. Jag har nog ”dödat” flest människor i svensk TV-historia, och nyttjat min inre best när jag porträtterat de olika karaktärerna. Denna gång är jag inte helt säker på vem den riktiga besten faktiskt är” Säger Dragomir Mrsic

Singeln är mixad/mastrad av Sebastian “Seeb” Levermann, från Tyska metalbandet Orden Ogan och är nu tillgänglig för att strömmas på Spotify, Apple Music, Deezer och alla större streaming-plattformar. Musikvideon, med Dragomir Mrsic i huvudrollen, hittar ni på Youtube.

”Du kan inte gömma dig eller fly från vad naturen gett dig” avslutar Zac Red

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT