VECKANS TOPPNYHETER
Hellbound

NY VIDEO: Hellbound – Screaming In The Dark

Umeåbandet Hellbound släpper ny musikvideo tillsammans med legendar inom metal, Ralf Scheepers.

Ralf är sångare i det tyska speed-metal bandet Primal Fear och har även en bakgrund som sångare i Gamma Ray. Hellbound låten “Screaming in the dark” spelades in redan 2015 och finns med på bandets senaste album Overlords som släpptes förra året.

“Det svåra med att göra musikvideon var dels att Ralf bor i Tyskland, men också att det inte kändes bra att dra ihop ett stort filmteam som ska hålla på att smitta varandra mitt under en pågående världspandemi. Därför valde vi att göra en video med enkla medel så att ralf kunde spela in sin del på plats hemma i sin studio och vi kunde spela in vår del här i Sverige. Sedan har vår klippare Erik Johansson jobbat hårt i redigeringen med att visualisera en idé jag hade om att göra en 70-tals inspirerande trippad video. Vi är supernöjda med resultatet och tror att våra fans och de som gillar oss kommer att uppskatta den lika mycket som vi.”
– El Mico Grande, sångare i Hellbound

Hellbound som den senaste tiden skördat framgång världen över med sin musik släpper i slutet av maj albumet Overlords som limiterad upplaga på vinyl.

Line up:
Miika Rudin: Vocals
Henrik Mikaelsson: Guitar
Mathias Nylén: Guitar
Nicklas Bäckström: Bass
David Ekevärn: Drums

NY VIDEO: Hellbound - Screaming In The Dark 1

Albumet på vinyl finns att beställa som PRE-ORDER här 

 

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER