VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

NY VIDEO: Temperance – Paint The World

2 Shares

Temperance släpper sin akustiska EP ”Melodies Of Green And Blue” imorgon, fredag 19 februari, som på kvällen firas med en release-show via livestream. Bland de åtta låtarna finns två helt nyskrivna sånger, ”Evelyn” och ”Paint The World”, varav den sistnämnda vi nu får se och höra i en musikvideo. Resterande spår är akustiska versioner från deras femte och senaste album ”Viridian”, som släpptes i början av förra året.

Gruppen vill helst undvika att definieras av en enda stil, men Symfonisk Metal är det första man kommer att tänka på. De har även gjort moderna Metal-spår och klassiska Hårdrock-hymner, samt ibland kryddat med Gospel eller Poprock.


På kommande ”Melodies Of Green And Blue” ville de ha ett supernaturligt och organiskt ljud, för att det skulle bli en ”vardagsrumskänsla”. En av de tre sångarna, Michele Guaitoli, har skrivit “Paint The World”. Han säger att stilen är ganska långt ifrån Temperance normala sound. Den akustiska EP’n har varit en chans för bandet att uttrycka några musikaliska sidor som de vanligtvis inte visar. Nya singeln är en ballad i en video med ganska cool bildeffekt, som ger ett halvtecknat intryck.

Michele säger såhär om låten: ”You can clearly feel the influences of our youth, the Alternative Rock of the early 2000’s and the beginning of our musical dreams: the dreams of a bunch of kids who wanted to paint their own picture of this world.”

Temperance:
Alessia Scolletti – sång
Michele Guaitoli – sång & piano
Marco Pastorino – sång & gitarr
Luca Negro – Bas
Alfonso Mocerino – Trummor

Låtlista:
1. Paint the World
2. Evelyn
3. Let It Beat
4. I Am the Fire
5. Nanook
6. Start Another Round
7. My Demons Can’t Sleep
8. Gaia

NY VIDEO: Temperance – Paint The World 1

Anna Karlsson

Anna Karlsson

Skribent/Fotograf
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter