VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
the kut

NY VIDEO: The Kut – Waiting For Christmas

Det brittiska rockbandet The Kut släpper julsingeln ‘Waiting for Christmas’ idag via Criminal Records . 100% av vinsten från fysisk försäljning och streaming doneras till Röda korset – som stöd till de som drabbats av fattigdom som ett resultat av pandemin. YouTube-videon kan ses här: 

Nominerad som ”Breakthrough Artist 2019” i Live UK Music Business Awards och Semifinalist / Finalist i ”UK Songwriting Contes tre år i rad, har multiinstrumentalisten The Kut varit en inspiration för oberoende musiker. Kuts debutalbum ‘Valley Of Thorns’ nådde nr 7 i UK Rock Albums Chart och nr 18 i UK Independent Albums Chart.


”så många människor lider just nu. Människor som har förlorat nära och kära på grund av coronavirus, och även på grund av att sjukhus avbryter vitala behandlingar. Situationen just nu innebär att många familjer inte ens kan sörja tillsammans, samtidigt som de står inför ekonomiska svårigheter som att bli plundrade, bli arbetslösa eller till och med hemlösa före jul. Röda korset har ett otroligt rykte som välgörenhetsorganisation och  tillkännagav tidigt sin ”Coronavirus Crisis Fund” för att stödja dem som drabbats av fattigdom under pandemin” – The Kut.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT