VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Mustasch Skogsröjet 2019

NY VIDEO: Mustasch – You Are Killing Me

Trots inställda gig har 2020 varit ett kreativt år för Mustasch. Förutom att spela in ett nytt album, har bandet bjudit fansen på livestreamade konserter i form av “Mustasch Live Series”. Dessutom blev det nyligen officiellt att kvartetten kommer att tävla i Melodifestivalen 2021. 

2021 är ett speciellt år för Mustasch. Det är då 20 år sedan bandet skivdebuterade med “The True Sound of the New West”. Sedan dess har de turnerat världen över, kammat hem två grammisar och haft stora framgångar med låtar som “Double Nature”, “Thank You For The Demon” och covern “Änglahund”. De 20 gångna åren firar Mustasch med nytt album i vår.


Och i dag släpper Mustasch det första alstret – “You Are Killing Me” – från kommande jubileumsplattan. Videon med samma titel, regisserad och producerad av Ted Lindén, gästas av ingen mindre än Edward Blom.

Annons:

– Jag älskar Edward! Jag har till och med tatuerat in hans ansikte på min vänstra överarm. Det var givet att han skulle vara med i vår video, som för övrigt är en av de snyggaste vi har gjort, säger Ralf Gyllenhammar.

I kväll bjuder Mustasch återigen på livestreamad underhållning, bland annat blir det livepremiär för “You Are Killing Me”. 

– “You Are Killing Me” är en av de första låtar som vi skrev till nya plattan och känns som ett självklart val av första singel. Det ska bli kul som fan att få spela den live och höra direkt vad folk tycker. En och en annan överraskning lär det nog bli ikväll också, avslutar Ralf.

Mustaschs livekonsert streamas via bandets Facebook-sida kl 19.00.

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter

ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT