VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
Mustasch Skogsröjet 2019

NY LÅT: Mustasch – Before A Grave

Under 2019 har Mustasch levererat singlar som “Blood In Blood Out”, “What Is Wrong” och “Where Angels Fear To Tread”. Nu har kvartetten släppt en fjärde singel – “Before A Grave”.

Låten är en förlängning av Mustaschs kampanj #whatiswrong. Syftet med kampanjen är att lyfta det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa bland män. Hittills har #whatiswrong samlat in närmare 100 000 kr till stödorganisationen Mind.


– Budskapet i “Before A Grave” är glasklart. Man kan inte hjälpa någon som ligger i en kall grav. Då är det försent… Inspirationen till den här låten är vänner till oss som har tagit sina liv. Det hände fanimej senast bara för några veckor sedan. Tragiskt och sorgligt, säger bandets frontman Ralf Gyllenhammar.

Ovanstående singlar finns med på Mustaschs kommande album “Killing It For Life” som släpps den 15 november. Och Ralf är särskilt nöjd med senaste alstret “Before A Grave”.

Annons:

– Det är första gången jag tycker att min egen låt fruktansvärt bra! Kan knappast förstå att jag har gjort den själv… Den SKA bli en världshit! avslutar Ralf.

Lyssna på “Before A Grave” nedan.

Låtlista:
01. Where Angels Fear To Tread
02. Ransacker
03. Before A Grave
04. Freddie Mercury
05. Go To Hell
06. Blood In Blood Out
07. What Is Wrong
08. Garlic And Shots

NY LÅT: Mustasch - Before A Grave 1

YouTube video

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

Annonsansvarig på Rocknytt
RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖRNina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIGMange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIERTipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT