VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS MEST DELADE
FLER ARTIKLAR

NY LÅT: Paulo Mendonca – U Got 2 Belive

105 Shares

NY LÅT: Paulo Mendonca - U Got 2 Belive 1
Sveriges funkrock-kung Paulo Mendonca är tillbaka! Efter att ha sålt hundratusentals skivor över hela världen och genererat miljoner streams på Spotify är det nu dags för det första smakprovet från Paulos kommande album.

U GOT 2 BELIEVE är en riktig dänga som visar på alla de rätta beståndsdelarna för en klassisk Mendonca-komposition; groovet, spelet, glimten i ögat och de starka hookarna men här finns också en nyvunnen tyngd i produktion och texter!


Denna gång har Paulo bland annat samarbetat med Peter Iwers från In Flames för att också fortsätta utveckla och lägga till nya dimensioner till det egna musikskapandet.

Paulo släppte 2013 det prisade albumet “Does Anybody Wanna Funk?” som med låtar som “BBB” och “Me and my friends” visade på en hungrig Paulo som efter många års frånvaro nu var tillbaka med besked. Och lusten att skriva och spela egen musik verkar nu bara öka, för med ”U Got 2 Believe” och kommande album visar Paulo på en energi och engagemang som bara kan komma från ren och skär passion!

Paulo fortsätter också att turnera i Sverige och ute i Europa, och hinner mitt i allt dessutom skriva musik åt andra artister, till exempel har han jobbat tillsammans med Jessie J på en låt som ligger på Ariana Grandes kommande album! Så här vi helt klart en man med många heta stängar på sin funklyra!

FÖLJ ROCKNYTT 2022 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

RELATERADE ARTIKLAR
SENASTE NYHETERNA
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt
Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

CHEFREDAKTÖR

Nina Dahlgren

Nina Dahlgren

ANNONSANSVARIG

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER

Tipsa oss om nyheter