VECKANS TOPPNYHETER

NY LÅT: Tidal Wave – Manuscript 512

Manuscript 512 är Sundsvallsbandet Tidal Waves senaste singel som släpps med det amerikanska skivbolaget Ripple Music. Det är också den första singeln som släpps från deras nästkommande album.
Låtens lyrik är starkt inspirerad av äventyraren Percy Fawcett och tar oss med sig på hans resa genom Amazonas. Låten börjar snabbt, fuzzigt och tungt när äventyret startar, och ändras ganska plötsligt till en mer mjuk och lugn del när äventyraren tar sig igenom den “psykadeliska” amazonfloden. Den slutar långsamt och tungt på ett typiskt stoner-vis. Hittade Percy sin förlorade stad?

Tidal Wave är Alexander Sundqvist på sång, Jesper Sjödin på gitarr, Adam Nordin på bas och Rasmus Sundberg på trummor. Låten är inspelad och mixad på NEVO Studio i Sundsvall av Daniel Mikaelsson, och mastrad av Roger Bergsten.

Lyssna på Manuscript 512 här:

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER