VECKANS TOPPNYHETER

NY LÅT: Krim – Faster Grace

Det fjärde släppet i ordningen från svenska bandet KRIM och deras fram till nu så gott som osläppta låtskatt var en av de få låtar som ändå trots allt såg dagens ljus redan 2004.

Låten “Faster Grace” fick faktiskt en musikvideo och en ordentlig release, dock i fysisk form som CD-singel, då detta var precis på gränsen till den digitala revolutionen som förändrade musikbranschen för alltid – både på gott och på ont. En fartfylld dänga om destruktiv kärlek sprängfylld med medryckande melodier och drivna gitarr-riff.

KRIM bildades 1996 i Alingsås och var på väg att bli något riktigt stort strax efter millennieskiftet innan oturliga omständigheter satte stopp för världsdominansen.
Länge såg det ut som att deras fantastiska låtskatt aldrig skulle få se dagens ljus. Tills nu.

Bandet kommer fortsätta släppa en låt första måndagen varje månad från deras material som spelades in under åren 2001-2005, vilket kommer sammanfattas på ett fullängdsalbum inklusive ett antal bonusspår lagom till hösten 2024. Så häng med på denna resa både bakåt och framåt i musikhistorien!

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER