VECKANS TOPPNYHETER

NY LÅT: The Wannadies – It’s You (It’s You, It’s You)

The Wannadies är högaktuella med nya singeln “It´s You (It´s You It´s You)” samt en vårturné med start den 2 februari I hemstaden, Skellefteå.

Senaste singeln de släppte tillsammans var “Can´t Kill The Musikk” år 2020, det var den första nya musiken de släppt ihop på 18 år. Under 2021 sammanstrålade de igen i replokalen och året efter gjorde de en rad spelningar i bland annat hemstaden Skellefteå, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nu är det dags igen, nytt år, ny singel och ny turné! Singeln “It’s You (It’s You, It’s You, It’s You)” med release den 26 januari är startskottet på 2024 för The Wannadies, det är en luftig och poppig låt med mycket syre och kärlek.

– Singeln It’s You (It’s You, It’s You, It’s You) är en kärleksförklaring. En hyllning till vänskap. Den handlar om några av de viktigaste människorna i mitt liv. Den beskriver hur jag träffade Christina, Stefan och tredje versen är till min och Christinas dotter Elsa, förklarar Pär Wiksten.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER