VECKANS TOPPNYHETER

NYA LÅTAR: Lost And Found – Where Are You Christmas? och O Holy Night.

Stjärnspäckade Lost and Found har släppt låtarna ‘Where Are You Christmas?’ och ‘O Holy Night’.

När sångaren Simon Marwood, under våren 2023 spelade in duetter med sin sångpartner, Nashville-sångerskan Christine Corless, fick han en idé: “Folk säger att våra röster passar ihop som hand i handske. Vi gjorde en countryskiva tillsammans och kartlade den första singeln” – sa Marwood, “och jag tänkte “håll ut”. Det finns inget liknande i melodisk rock!” Och så föddes Lost and Found, en modern hårdrocksduo, som påminner om Starship, med storslagen AOR, kraftfulla duetter och drömska ballader, gjorda med hjärta och passion.

Först värvades genreveteranen och kung Midas av Melodic Rock, Alessandro Del Vecchio, som producent och keyboardist. Därefter anslöt välrenommerade musiker som Ron Wikso (Steve Miller Band, Cher, Richie Sambora, Foreigner, David Lee Roth) på trummor, Vinny Burns (Dare, Asia, Ultravox, Ten) på gitarr och legendariska Leland “Lee” Sklar (The Section, James Taylor, Jackson Browne, Phil Collins, Toto och över tvåtusen album som sessions- och turnerande musiker), samt Paul Laine (The Defiants, Danger Danger) på bakgrundssång.

Debutalbumet innehåller 14 helt nya låtar och är planerat att släppas 2024. “Nästa år har Paul, Mark Holden (Boulevard) och jag också pratat om att skriva lite i Vancouver. Vi är superglada och kan inte vänta med att visa alla vad vi har satt ihop!”, avslutar Marwood.

Lost and Found:
Simon Marwood – vocals
Christine Corless – vocals

With:
Vinny Burns – Guitars
Alessandro Del Vecchio – Keyboards
Ron Wikso – Drums
Lee Sklar – Bass guitar
Paul Laine – Backing vocals

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER