VECKANS TOPPNYHETER

NY LÅT: Rudyard – Out Of Luck

Linköpingsbandet Rudyard, har släppt en ny singel.

Lyssna på singeln nedan.

Kort om Rudyard:
Rudyard bildades 2015 och är ett hårdrocksband med influenser från 70- och 80-talets rockscen, med ett sound som är både tidlöst och modernt. De kombinerar catchiga melodier med tunga riff, sväng och mycket attityd. Deras senaste EP ’Year Of The Lion’ släpptes 2021 och låten ’Dance with the Devil’ har bland annat hyllats i Hot Rock Podcast av Erik Mårtensson från Eclipse. Där utnämnde han bandet till ”the next big thing from Sweden”.

Rudyard tog sig även till final i musiktävlingen Nestor Next och hyllades där av bland annat den världsberömde låtskrivaren Andreas Carlsson och tidigare In Flames medlemmen Peter Iwers. Den 16 augusti 2023 gjorde bandet en bejublat spelning inför ett fullpackat Kägelbanan i Stockholm som support till det brittiska glamrocksensationen The Struts.

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt
FLER NYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
ALLA NYHETER
Rocknytt

Tipsa oss om nyheterROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER